Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
0,0 (0x)
30. 8. 2014
Fíková La Janette


Snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Netradiční divoká kombinace, která Pavlovi Kořínkovi a Martinovi Pargačovi vysloužila vítězství ve Velké sýrové nakládačce 2012. Bude vás bavit!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 hermelíny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 hermelíny

Na fíkovou pastu

Na dokončení

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9995 kcal
  • Bílkoviny 162 g
  • Sacharidy 1769 g
  • Tuky 246 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem