Netradiční divoká kombinace, která Pavlovi Kořínkovi a Martinovi Pargačovi vysloužila vítězství ve Velké sýrové nakládačce 2012. Bude vás bavit!
Suroviny
Na 4 hermelíny
Suroviny
Na 4 hermelíny
Na fíkovou pastu
Na dokončení
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9995 kcal
- Bílkoviny 162 g
- Sacharidy 1769 g
- Tuky 246 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem