Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s korejskou chilli pastou gochujang

Gochujang je tradiční korejská chilli past. Je to důležitá složka v korejské kuchyni a používá se k dochucení různých pokrmů, od polévek až po marinády. Gochujang má výraznou chuť a je oblíbeným kořením v mnoha korejských receptech. Neobejde se bez ní kimchi, bibimbap, ani bugogi. Gochujang může být také podáván jako příloha k rýži, nudlím nebo zeleninovým pokrmům. Jejím základem je fermentovaná sójová omáčka, chilli prášek, sladidlo, miso pasta, česnek, zázvor, sůl a voda. 

Související články

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...