Velkou šlachu procházející po celé délce krku, která v řezu připomíná přesýpací hodiny nebo trojúhelník, nechte v mase. Maso při rolování drží líp pohromadě a na chuti to nic nezmění, naopak ji to při pečení podpoří. Na talíři si ji pak každý snadno odřízne.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na bramborový salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4805 kcal
- Bílkoviny 196 g
- Sacharidy 198 g
- Tuky 303 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky