K tomuhle receptu nás inspirovala kniha How to Grill Vegetables od Stevena Raichlena, kterou k českému vydání připravuje nakladatelství Slovart. Grilovaný ledový salát nás překvapil skvělou chutí. Záleží jen na vás, jestli ho budete chápat jako přílohu, nebo velmi lehký hlavní chod. Rančerský dresink se vám bude hodit i na jiné saláty.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na dresink
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 544 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 13 g
- Tuky 50 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.