0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Horký voňavý cider

Horký voňavý cider
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Horký voňavý cider

3 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 355 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 36 g
Tuky 0 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace kvašeného moštu a hřejivého koření vám rozproudí krev.

Suroviny

cider 1 l
lze nahradit obyčejným moštem
třtinový cukr 2 PL
nové koření 4 kuličky
skořice 2 svitky
+ další na ozdobub
rum 6 PL
tmavý

1 V rendlíku zahřívejte všechny suroviny, než se rozpustí cukr. Pak rozlijte do ohnivzdorných sklenic, ozdobte svitky skořice a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/11

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit