Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Horký voňavý cider
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 355 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 36 g
Tuky 0 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace kvašeného moštu a hřejivého koření vám rozproudí krev.

Suroviny

lze nahradit obyčejným moštem
třtinový cukr 2 PL
nové koření 4 kuličky
skořice 2 svitky
+ další na ozdobub
rum 6 PL
tmavý

Postup

1

V rendlíku zahřívejte všechny suroviny, než se rozpustí cukr.

2

Pak rozlijte do ohnivzdorných sklenic, ozdobte svitky skořice a podávejte.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/11

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...