Horký voňavý cider

Horký voňavý cider
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Horký voňavý cider

3 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 355 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 36 g
Tuky 0 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinace kvašeného moštu a hřejivého koření vám rozproudí krev.

Suroviny

cider 1 l
lze nahradit obyčejným moštem
třtinový cukr 2 PL
nové koření 4 kuličky
skořice 2 svitky
+ další na ozdobub
rum 6 PL
tmavý

1 V rendlíku zahřívejte všechny suroviny, než se rozpustí cukr. Pak rozlijte do ohnivzdorných sklenic, ozdobte svitky skořice a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/11

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit