Přestože nemá špenát ze školní jídelny nejlepší pověst, podle receptu michelinského šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka jej uděláte tak, že se hovězí na česneku se špenátem stane vaším nejoblíbenějším pokrmem!
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Na špenát
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 644.75 kcal
- Bílkoviny 62 g
- Sacharidy 16.5 g
- Tuky 35.25 g
Postup přípravy
Autor: Oldřich Sahajdák, z vydání Apetit 2012/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/9
To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek