Říká se mu také hovězí Stroganoff – podle francouzského boeuf Stroganoff – a bylo nazváno na počest některého z členů vlivného ruského šlechtického rodu Stroganovů. Tradičně se do ,stroganovu‘ přidává hořčice a/nebo rajský protlak. Nás zaujala verze ruského blogera s přezdívkou Andy Chef, jež vynechává obojí. Jako přílohu jsme však nezvolili široké nudle jako on, ale bramborovou kaši.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 488 kcal
- Bílkoviny 27.75 g
- Sacharidy 6.75 g
- Tuky 36.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/11
Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte? Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.