Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hráškový dip s fetou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 13
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 998 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 56 g
Tuky 61 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky ricottě a citronové šťávě je tenhle dip svěží jako letní vánek. Okamžitý hit každé letní party!

Související recepty

Suroviny

hrášek 300 g
čerstvý nebo mražený – povolený, scezený, osušený
ricotta 200 g
česnek 1 stroužek
drcený
sůl mořská
pepř
čerstvě drcený
olivový olej panenský 1 PL
rozdrobený
opečená, k podávání

Postup

1

Promixujte suroviny kromě olivového oleje a fety, na jak hrubo chcete. Podle chuti osolte, opepřete, zakapejte olivovým olejem a posypte fetou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...