Hodnocení receptu
Průměr: 4.1 ()
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1008 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 56 g
Tuky 61 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží jako letní vánek

Související recepty

Suroviny

hrášek 300 g
může být mražený, povolený, scezený, osušený
ricotta 200 g
česnek 1 stroužek
drcený
citronová štáva 2 PL
sůl mořská
pepř
čerstvě drcený
olivový olej 1 PL
sýr feta 100 g
rozdrobený
pita
opečený, k podávání

1 Promixujte suroviny kromě olivového oleje a fety, na jak hrubo chcete. Podle chuti osolte, opepřete, zakapejte olivovým olejem a posypte fetou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit