Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hráškový dip s fetou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 12
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 998 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 56 g
Tuky 61 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky ricottě a citronové šťávě je tenhle dip svěží jako letní vánek. Okamžitý hit každé letní party!

Suroviny

hrášek 300 g
čerstvý nebo mražený – povolený, scezený, osušený
ricotta 200 g
česnek 1 stroužek
drcený
sůl mořská
pepř
čerstvě drcený
olivový olej panenský 1 PL
rozdrobený
opečená, k podávání

Postup

1

Promixujte suroviny kromě olivového oleje a fety, na jak hrubo chcete. Podle chuti osolte, opepřete, zakapejte olivovým olejem a posypte fetou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/7

Apetit magazín