Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1/5 Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4060 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 658 g
Tuky 108 g
Vláknina 357 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tahle klasika nemá chybu – zvláště když použijete sladká jablka s červenou slupkou a vaříte je s citem, aby se rozplynula až na ­jazyku, ne už v kastrolu!

Suroviny

červená, pevná, ideálně Red Delicious
spirálky kůry
na ozdobení, lze vynechat

Postup

1

Jablka vložte do kastrolu, do kterého se pohodlně vejdou. Přidejte ostatní suroviny a zalijte je vodou tak, aby byly pokryté.

2

Uveďte všechno do varu a vařte, až jablka jakoby zprůsvitní, ale ještě se nerozpadají. Podávejte je teplá nebo vychlazená s trochou šťávy, v níž se vařila. Jestli chcete, můžete je ozdobit kopečkem šlehačky. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

31.08.2007 14:01
Recept se nachází v č.4/05, str.32

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč