Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)
18. 6. 2019
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem
Apetit
Jahodová zmrzlina s balzamikovým octem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Tahle nenápadná růžová kráska skrývá překvapivé tajemství... Balzamikový ocet! Geniální trik, který vám pomůže z jahod doslova vytáhnout to nejlepší. Jemná textura, výrazná chuť a vůně výsledné zmrzliny vám zaručeně učarují.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1200 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1200 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3901 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 249 g
  • Tuky 283 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak zdokonalit zmrzlinu: Doplňte ji vlastnoruční karamelovou, čokoládovou nebo jahodovou polevou Zmrzlinová expertka Katka Kočičková: Proč dělat domácí zmrzlinu a jaká jsou její úskalí

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Mazurek

Světové velikonoční dezerty: Sladkosti, které voní po skořici, chutnají po pomerančích a vypadají jako umělecké dílo

Velikonoce jsou nejen duchovním vyvrcholením křesťanského kalendáře, ale i svátkem jara, nového života a pochopitelně také dobrého jídla. Sladkosti a dezerty hrají klíčovou roli v oslavách po celém světě. Mnohé z nich v sobě nesou hlubší symboliku, historické souvislosti i kulturní odkazy. Zatímco v České republice si spojujeme Velikonoce s mazancem a jidáši, jinde se servírují mandlové holubice, ozdobené koláče či horké bochánky. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější velikonoční dezerty z různých koutů světa.