Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (53x)
18. 6. 2019
Kynuté lívance s jahodami a šlehačkou
Apetit
Kynuté lívance s jahodami a šlehačkou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (53x)

Kynuté lívance se pomalu opékají na pánvi a jejich omamná vůně vytáhne z postele i ty největší ospalce. Když jim pak předložíte tuhle dokonalou nádheru s jahodami a šlehačkou, budou ovšem váhat, zda stále ještě nesní sladký červnový sen! Lívance jsou nadýchané, jemné a rozhodně doporučujeme recept vyzkoušet. Jahody a šlehačka rozhodně nejsou podmínkou, podávejte je klidně tradičně, obalené ve skořicovém cukru.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K PODÁVÁNÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2813 kcal
  • Bílkoviny 86 g
  • Sacharidy 326 g
  • Tuky 115 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Lívanečky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.