Kynuté lívance se pomalu opékají na pánvi a jejich omamná vůně vytáhne z postele i ty největší ospalce. Když jim pak předložíte tuhle dokonalou nádheru s jahodami a šlehačkou, budou ovšem váhat, zda stále ještě nesní sladký červnový sen! Lívance jsou nadýchané, jemné a rozhodně doporučujeme recept vyzkoušet. Jahody a šlehačka rozhodně nejsou podmínkou, podávejte je klidně tradičně, obalené ve skořicovém cukru.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
K PODÁVÁNÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2813 kcal
- Bílkoviny 86 g
- Sacharidy 326 g
- Tuky 115 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.