Vyzkoušejte tento osvědčený recept na vánoční rybí polévku se zeleninou, jikrami a mlíčím. Jemná chuť této polévky promění i zapřisáhlé odpůrce rybích pokrmů ve skutečné milovníky tradiční české kuchyně.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 772.5 kcal
- Bílkoviny 22.5 g
- Sacharidy 117 g
- Tuky 22.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně