Dá říz sladkému i slanému. Ne v každém obchodě ho mají, tak si ho vyrobte sami! Beztak je domácí kandovaný zázvor a sirup lepší.
Suroviny
Na 2 malé zavařovací sklenice
Suroviny
Na 2 malé zavařovací sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4056 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 979 g
- Tuky 3 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/3
Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!