Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (29x)
5. 12. 2017
Kandovaný zázvor a sirup


Snadné
> 60 min
4,1 (29x)

Dá říz sladkému i slanému. Ne v každém obchodě ho mají, tak si ho vyrobte sami! Beztak je domácí kandovaný zázvor a sirup lepší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 malé zavařovací sklenice

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 malé zavařovací sklenice

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4056 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 979 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/3

Uvařte si s Emanuelem Ridim italské speciality.4 originální recepty pro klobáskové maniaky.Přejděte pozvolně ze syté zimy do svěžího jara!

Související články

zazvor a citron

Zázvorem proti nachlazení

Pálivý kořen boduje u vědců i v kuchyni.Echinacea, česnek, citron, nebo snad bylinkové čaje? Z lidových prostředků je při léčbě nachlazení a mírnění příznaků chřipky nejsilnější zázvor, který k nám doputoval z tradiční čínské a indické medicíny.