Nádherně voní, má výraznou chuť a přitom je lehká a delikátní. Kapří vývar se šafránem a zeleninou můžete podávat na Štědrý den, ale i ráno po flámu – její posilňující účinky jsou prokázány. Mějte recept v pohotovosti, možná se vám bude hodit.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2604 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 389 g
- Tuky 121 g
Postup přípravy
- Rybí polévka pokaždé jinak: 21 receptů pro sváteční příležitosti i rychlé večeře Od bobřího ocasu ke smaženému kaprovi: O proměnách štědrovečerní tabule s antropoložkou jídla Evou Ferrarovou
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.