Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,5 (8x)
2. 12. 2016
Kapří vývar se šafránem a zeleninou
Apetit
Kapří vývar se šafránem a zeleninou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,5 (8x)

Nádherně voní, má výraznou chuť a přitom je lehká a delikátní. Kapří vývar se šafránem a zeleninou můžete podávat na Štědrý den, ale i ráno po flámu – její posilňující účinky jsou prokázány. Mějte recept v pohotovosti, možná se vám bude hodit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2604 kcal
  • Bílkoviny 72 g
  • Sacharidy 389 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rybí polévka pokaždé jinak: 21 receptů pro sváteční příležitosti i rychlé večeře Od bobřího ocasu ke smaženému kaprovi: O proměnách štědrovečerní tabule s antropoložkou jídla Evou Ferrarovou

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek. 

Související články

Vývar

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit. Kdykoli pak budete potřebovat, jenom sáhnete do mrazničky. Poradíme vám, jak na to, aby vývar krásně voněl a dokonale chutnal.