2015/12
18.11.2015

2015/12
18.11.2015
Obsah vydání
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa.
Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.
Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.

< 30 min
3,5

< 60 min
4,5

< 30 min
4,8

> 60 min
0,0

< 60 min
5,0

> 60 min
5,0

> 60 min
4,1

< 20 min
3,5

> 60 min
3,7

< 30 min
3,8

> 120 min
4,2

< 20 min
4,3

< 30 min
0,0

< 60 min
4,5

< 10 min
4,8

< 30 min
5,0

< 10 min
0,0

< 60 min
4,5

< 60 min
3,8

< 60 min
4,3

< 20 min
3,6

> 60 min
4,3

> 60 min
3,6

< 30 min
3,1

< 20 min
2,4

< 60 min
5,0

< 45 min
3,5

< 30 min
5,0

< 45 min
4,7

< 45 min
4,3

< 30 min
4,0

> 60 min
4,5

< 60 min
4,2

< 45 min
4,1

< 60 min
3,2

> 60 min
4,0

< 120 min
4,3

< 45 min
4,3

< 30 min
4,1

< 30 min
3,8

< 30 min
4,3

< 60 min
5,0

> 60 min
4,3