Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
4.7/5 Počet hodnocení: 18
Více než hodinu Pro zkušené

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 8804 kcal
Bílkoviny 207 g
Sacharidy 1380 g
Tuky 233 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
na buflery
na buflery
mouka 130 g
hladká, na buflery
škrob 1 ČL
kukuřičný, na buflery
na sníh
na sníh
na sníh
hořká

Postup

1
Pečení buflerů: Troubu zahřejte na 180 °C. Bílky oddělte od žloutků.
2
Bílky vyšlehejte s cukrem do pevného sněhu.
3
Poté zlehka přimíchávejte žloutky a prosátou mouku se škrobem.
4
Směsí naplňte cukrářský sáček a na plech nastříkejte kolečka o průměru asi 5-6 cm.
5
Pečte asi 8 minut.
6
Příprava sněhu: Bílky společně s oběma cukry zahřejte ve vodní lázni na 60 °C a vyšlehejte pevný lesklý sníh.
7
Sníh naplňte do cukrářského sáčku a stříkejte ho na buflery do tvaru indánů. Při pokojové teplotě nechte zaschnout.
8
Poté indiány namáčejte do rozpuštěné čokolády a nechte ztuhnout.
Autor: Nela123

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč