Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Oscarová herečka Halle Berry za dva roky oslaví šedesáté narozeniny a zdá se, že objevila elixír mládí. Naštěstí si své tipy a triky nenechává pro sebe. Jak se hvězda filmů Ples příšer nebo série X-Men udržuje ve...
Chcete poznat kapra jinak než jen jako součást vánoční tabule? Rozhodně to stojí za to! Zavedeme vás do historie dvou tradičních pokrmů, které se s českou kuchyní pojí po staletí. Objevte tajemství kapra načerno – pokrmu, který překvapuje...
Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...
Není pivo jako pivo, na světě jsou tisíce druhů a chutí, které se mezi sebou výrazně liší. O kvalitě a chuti piva však rozhoduje také řada dalších faktorů. Mezi ty patří například způsob a teplota skladování, čerstvost, technika čepování a...
Linecké cukroví je tradiční symbol Vánoc, který na našich stolech nesmí chybět. Jeho příprava sice vyžaduje trochu pečlivosti, ale s našimi tipy a videonávodem to zvládne opravdu každý. Od správného výběru surovin přes triky na...
V kuchyni jste jako ryba ve vodě, vaříte „od oka“ a vše dokonale klape. Ale jakmile přijde na řadu zahušťování, polévka nebo omáčka vás umí dostat do úzkých. Kolik mouky je tak akorát? Stačí znát základní pravidla a omáčky budou přesně...