Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
2. 12. 2016
Kuře se sečuánským pepřem a solí
Apetit
Kuře se sečuánským pepřem a solí
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Sůl a pepř patří k sobě! Jejich chutě jsou základní a nechybějí téměř v žádném receptu. Poznejte všechny odstíny jejich chutí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na pepřovou směs

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1308 kcal
  • Bílkoviny 60 g
  • Sacharidy 203 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/11

Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es 

Související články

Sečuánský pepř

Sečuánský pepř: Proč brní na jazyku a jak ho zkrotit v kuchyni?

Pálivý? Ne tak docela. Ale brnění, které se vám rozleje po jazyku, je jako elektrický výboj – jen chutnější! Sečuánský pepř nemá s klasickým pepřem nic společného, přesto patří mezi nejslavnější koření světa. Proč ho Číňané milují, jaké kouzlo skrývá a jak ho správně použít, aby vám neodrovnal chuťové buňky?