Kuřecímu masu jogurtová marináda vyloženě svědčí. Zvlášť, když ho v ní necháte naložené alespoň půl hodiny. Maso se proleží a zkřehne. Jednotlivé druhy koření uvedené v receptu můžete směle nahradit kari kořením a kuře rázem získá indický nádech. Kořeněné kuře v jogurtu je skvělou volbou pro letní grilování, ale připravit ho můžete také v troubě.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na marinádu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 527 kcal
- Bílkoviny 39.5 g
- Sacharidy 6.75 g
- Tuky 39.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007