Cuketová buchta je skvělou příležitostí, jak do sladkých buchet nebo chlebíčků schovat zeleninu. Cukety jim dodají vláčnost i šťavnatost a k tomu dávku vlákniny. Když je neoloupete, postarají se i o zajímavou barvu těsta. Cuketová buchta je rychlý a výborný moučník, ozdobený krémem a čokoládovou polevou.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na krém
Na čokoládovou polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4016 kcal
- Bílkoviny 86 g
- Sacharidy 502 g
- Tuky 183 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/7
Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.