Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,9 (63x)
24. 7. 2014
Marcipánové kuličky
Apetit
Marcipánové kuličky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,9 (63x)

Nepečené marcipánové kuličky připravíte vcukuletu a stejně rychle zmizí i z podnosu s cukrovím. Stačí vám na ně jen pár surovin a šikovné ruce. Klidně zapojte do přípravy také děti, ať jim čekání na Ježíška rychleji uteče.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

cca na 30 kuliček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

cca na 30 kuliček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3679 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 522 g
  • Tuky 146 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(63 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články

Marcipánové rohlíčky s čokoládou

Marcipán: Lahodná mandlová hmota na dort, brambory i figurky

Ve středověku marcipán platil za luxusní zboží, které si mohli dovolit jen šlechtici a majetní lidé. Dnes se tato mandlová pochoutka stala běžnou cukrářskou surovinou pro výrobu postaviček a k potahování dortů. Je také součástí některých tradičních pochoutek, jako jsou například Mozartovy koule nebo vánoční štola. Jak se liší pravý marcipán od falešného a jak si vyrobit svůj domácí? K čemu ho dál použít?