Recepty s česnekovou pastou
Česneková pasta představuje skvělý způsob, jak mít česnek vždy po ruce. Pokud nepatříte mezi vyznavače čerstvého česneku, přesto ho čas od času potřebujete do vaření, potom česneková pasta je to pravé. Dá se použít všude tam, kam přijde česnek – do gulášů, dušených mas, kari, polévek, bramboráků, do pomazánek. Mějte na paměti, že česneková pasta bývá obvykle slaná – sůl funguje jako konzervant. Tomu byste měli přizpůsobit množství použité soli v celém připravovaném pokrmu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-