Možná si pamatujete ze školních pobytů v přírodě oblíbený svačinový hit – chleba namazaný směsí másla a medu. Když máslo navíc našleháte, povznesete tuto dobrotu do úplně jiných sfér. Šlehané máslo je božsky lehké a jemné. Techniku šlehání můžete uplatnit i naslano, třeba s bylinkami či kořením.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na šlehané medové máslo
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 240.11 kcal
- Bílkoviny 6.44 g
- Sacharidy 10.11 g
- Tuky 19.44 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/9
Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.