Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1400 kcal
Bílkoviny 73 g
Sacharidy 39 g
Tuky 101 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vlašský salát 300 g
vejce 3 ks
vařená
jarní cibulka 1 ks
dresink
Na vlašský salát
sterilované
hrášek
sterilovaný
gothajský salám
sůl
pepř
worchesterová omáčka
majonéza

Postup

1

Vlašský salát připravíme takto: Brambory uvařit ve slupce, studené oloupat a nakrájet na drobné kostičky.

2

Přidat nakrájené sterilované okurky, syrovou cibuli a kápii, uvařenou mrkev a celer - vše na drobné kostičky.

3

Přidat sterilovaný hrášek.

4

Gothajský salám nakrájet na nudličky a přidat do salátu.

5

Osolit, opepřit, přidat worchestr a majonézu a promíchat.

6

Pokud je salát moc hustý, ředit lákem z okurek.

7

V žádném případě do salátu nepatří vařená vejce. Nechat vychladit.

8

Po vychlazení salát klademe na dno pohárů.

9

Přidáme vejce rozkrojená na půlky.

10

Přisypeme nadrobno nasekanou cibulku a papriku.

11

Vše přelijeme jogurtovo-koprovým dipem, který si připravíme tak, že smícháme jogurt s nasekaným koprem a lisovaným česnekem, osolíme a opepříme.

12

Na vrch klademe uzeného lososa a zdobíme koprem.

Autor: evosheek

Apetit magazín