Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Opečená vánočka
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 17
Do 30 minut Velmi snadné Pro 3-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1124 kcal
Bílkoviny 27 g
Sacharidy 84 g
Tuky 72 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Geniální způsob, jak využít vánočku, která vám zbyla z předchozích dnů.

Suroviny

vejce 2 ks
rum 1 PL
6 plátek
vánočka
na opékání

Postup

1

Smetanu nalijte do širší mísy, přidejte obě vejce, lžíci rumu, oba cukry a pořádně našlehejte.

2

Pak ve směsi z obou stran obalte vánočku a rychle opečte na rozehřátém másle. Podávejte horké.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...