Nová registrace Zapomenuté heslo

4,6 (10x)
18. 7. 2014
Opečená zelenina

Příloha připravená z obyčejné zeleniny na kvalitním olivovém oleji překvapí svou intenzivní chutí. Opékejte ji v dostatečně velké a dobře tepelně vodivé pánvi, aby suroviny krásně zezlátly, byly měkké, ale přitom zůstaly svěží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 556 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva