2010/10
01.10.2010

2010/10
01.10.2010
Obsah vydání

< 30 min
4,2
Halušky s brynzou

> 60 min
2,6
Tažený závin s višněmi

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

< 45 min
4,0
Bezé roláda s kávovou šlehačkou

< 45 min
4,3
Tradiční bramboračka

> 60 min
4,3
Hunc

> 60 min
3,9
Džuveč s lilkem

> 60 min
4,0
Banánky s karamelovým krémem

< 45 min
4,2
Žemlovka naslano

< 60 min
3,8
Mandlová bábovka

< 60 min
3,8
Bramborové placky

> 60 min
3,9
Srnčí s perníkovou omáčkou

> 60 min
3,1
Divoká kachna plněná hroznovým vínem

< 45 min
4,3
Dýňová polévka s chilli

< 20 min
4,7
Bruschette a crostini

< 20 min
4,3
Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou

< 45 min
3,5
Čevabčiči

< 75 min
4,5
Rakvičky se šlehačkou

> 60 min
3,5
Celerový pekáček s ořechy

> 120 min
4,2
Jemné pudinkové řezy

> 60 min
4,4
Nadívaný vepřový bůček

< 120 min
4,0
Dort Harlekýn

< 75 min
4,4
Ovocné košíčky s pudinkovým krémem

< 60 min
4,0
Salát z kuskusu s kozím sýrem a brusinkami

> 120 min
4,5
Vláčné domácí housky

> 60 min
4,7
Zelný koláč s rozinkami

< 30 min
4,6
Turecká káva

< 45 min
4,0
Drožďová polévka s vločkami

< 30 min
4,7
Celerová remuláda v šunkových kornoutcích

> 60 min
5,0
Preclíkové knedlíky

4,6
Opečená zelenina

> 60 min
4,4
Kynuté knedlíky vařené v páře

< 60 min
4,2
Pečené kořeněné celerové hranolky

< 45 min
3,5
Pikantní utopenci

< 60 min
5,0
Telecí milánská kotleta

< 30 min
4,5
Dušený špenát

> 60 min
3,3
Maso s hříbky a bramborovými kuličkami

> 60 min
4,0
Zelníky se slaninou

< 30 min
4,4
Hovězí biftek

< 60 min
3,6
Zelné flíčky s houbami

> 60 min
3,8
České vdolečky

< 60 min
4,8
Chlupaté knedlíky se slaninou a cibulkou

> 60 min
4,2
Babčák

> 60 min
4,5
Výpečky po formansku

> 60 min
4,1
Bramborové ,řízky‘

< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

< 30 min
4,7
Poslední rande

< 30 min
3,7