Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ostrá krémová ryba
Ostrá krémová ryba
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ostrá krémová ryba

4.3/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 580 kcal
Bílkoviny 31 g
Sacharidy 67 g
Tuky 18 g
Vláknina 35 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kontrastní kombinaci ostré omáčky s chilli papričkou a jemné krémové smetany jsme si zamilovali.

Související recepty

Suroviny

bělomasá ryba 600 g
pevné (platýs, treska, halibut, pangasius, candát)
suroviny na omáčku aglio e olio - odkaz v postupu
sůl mořská
hrášek 500 g
mladý

Postup

1

Připravte omáčku aglio e olio a na konci do pánve dejte rybí filety a přiklopte. Po 2 minutách obraťte a podlijte smetanou. Když je ryba měkká (trvá to asi 5 minut podle druhu ryby), vypněte. Mezitím uvařte hrášek na páře. Podávejte s rybou a přelité omáčkou.

NĚCO NAVÍC
Hrášek nepotřebuje dochucovat ani zjemňovat máslem, všechno potřebné zastane omáčka z ryby.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....