Na první pohled je ryba s pórkem netradiční spojení, ale nenechte se zmást. Jde o rychlou a lehkou večeři, která díky crème fraîche získá na chuti i krémovosti. Nám tato kombinace sedí nejlépe s bělomasou rybou, ale pokud preferujete například lososa, nebojte se jej použít. Bude to skvělé.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 300.25 kcal
- Bílkoviny 9.75 g
- Sacharidy 24 g
- Tuky 11 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.