Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (17x)
7. 8. 2018
Ostružinové muffiny s levandulí


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (17x)

Zaručujeme vám, že tyhle muffiny, které voní levandulí a jsou báječně vláčné, budete chtít snídat celé léto!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 15–20 muffinů (podle velikosti formiček a košíčků)

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 15–20 muffinů (podle velikosti formiček a košíčků)

Na polevu

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3074 kcal
  • Bílkoviny 91 g
  • Sacharidy 333 g
  • Tuky 142 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?