0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 12 kousků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4766 kcal
Bílkoviny 370 g
Sacharidy 5 g
Tuky 349 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Žíznivé jednohubky

Suroviny

olivy zelené 12 ks
bez pecek
12 plátek
pečené papriky
ančovičky (konzerva) 12 ks
olivový olej 1 PL
oregano 1 ČL
nasekané
½ ČL
fenyklové semínka
chilli sušené ¼ ČL
ovčí sýr 50 g
Manchego, strouhaný

Troubu rozehřejte na 220 °C. Každou olivu zabalte do filátka sardelky, pak do plátku papriky a rolku spíchněte párátkem. Takto zabalené olivy dejte na plech, zakápněte olivovým olejem, posypte oreganem, fenyklovými semínky, chilli a nakonec sýrem. Dejte je na 5 minut zapéct a před podáváním je nechte lehce zchladnout.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/5

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč