Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Pečená jablka ve vanilkové omáčce

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pečená jablka ve vanilkové omáčce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

jablka 4 ks
marcipán 100 g
brusinky 2 PL
naložené
skořice 4 ks
mletá
mléko 0.5 l
pudinkový prášek 1 ks
cukr
voda

Jablka zbavíme jadřinců a naplníme-marcipánem a brusinkami.

Navrch napíchneme skořici.Jablka dáme do zapékací misky,podlejeme vodou.

Vložíme do trouby rorehřáté na 170 Oc.Na 15 minut.

Přibližně hrnek mléka rozmícháme s práškem a cukrem,zbylé mléko zahřejeme,přilejeme rozmíchaný puding a omáčku za stálého míchání vaříme 2 min.

Upečená jablka přendáme na talíř a zalijeme omáčkou 

Autor: stoltomas

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit