Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné 24 jednohubek

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 712 kcal
Bílkoviny 42 g
Sacharidy 13 g
Tuky 54 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na první pohled neobvyklá kombinace, až ji ochutnáte, zjistíte, že i neodolatelná...

Suroviny

hroznové víno 12 kuliček
červené
pistácie ¼ hrnku
orestované na suché pánvi, najemno
čerstvý

1 Hroznové kuličky přepulte. Pak je dole trochu seřízněte, aby se nekutálely, a částečně vydlabejte dužinu. Vydlabanou částí dolů je dejte na tácek pokrytý vlhkou utěrkou, přikryjte fólií a uložte na 4–6 hodin do ledničky. Potom hroznové kuličky obalte v oříšcích.

2 Připravte sýrovou náplň: naberte vždy zarovnanou lžičku kozího sýra a dejte ho do středu čtverečku gázy. Gázou motejte v ruce tak, aby vznikla vroubkovaná kulička sýra. Tu pak posaďte do hroznové kuličky.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč