Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)
4. 3. 2022
Pečené batáty s chilli a granátovým jablkem
Apetit
Pečené batáty s chilli a granátovým jablkem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (7x)

O Tel Avivu je známo, že se v něm připravují ta nejlepší bezmasá
jídla na světě. Tohle je příklad, jak z jednoduché suroviny, jako jsou batáty, vyčarujete luxusní pochoutku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 328.75 kcal
  • Bílkoviny 4.38 g
  • Sacharidy 20.75 g
  • Tuky 24.88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/3

Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Granátové jablko

Jak oloupat a jíst granátové jablko: Jde to snadno a bez nepořádku v kuchyni

Nevíte si rady s granátovým jablkem, a tak ho raději ani nekupujete? To je velká škoda, protože uvnitř ukrývá chutná semínka, která jsou plná vitamínů a svou červenou barvou rozzáří každé jídlo. Jak oloupat granátové jablko, aby růžová semínka nebyla po celé kuchyni a šťáva z nich nevytekla? Poradíme v článku a názorně také ve videu.