Pečené vepřové koleno je nejlepší volba, když potřebujete pořádné jídlo pro partu lidí. Připraví se skoro samo a co nesníte večer, přijde k chuti ráno. Tradičně se vepřové koleno nebo jiný vhodný kus vepřového masa podává o půlnoci jako ovar, my jsme ale toho názoru, že lepší je pořádně se najíst, ještě než se mejdan roztočí na plné obrátky. Pečené koleno podávejte s čerstvým chlebem, hořčicí, křenem a nakládanými okurkami. Zkrátka recept, který stojí za to vyzkoušet.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na marinádu
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2671 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 458 g
- Tuky 52 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/1
S prvním číslem roku 2017 zvládnete oslavit nejen Silvestra, ale i začátek nového roku a začátek toho čínského. Vykročte s námi do nového roku pravou nohou a vydejte se po cestě plné originálních a chutných receptů, ověřených tipů a triků odkoukaných od odborníků. Slibujeme, že v naší společnosti bude rok 2017 opět lahodný a nabitý nápady! Připravte třeba silvestrovský mejdan pro přátele a kromě skvělého jídla je překvapte ještě neobvyklými a efektními želé panáky. Zamilujte si staronovou hvězdu kulinárního nebe – kapustu! Téhle fotogenické krásce věštíme velkou budoucnost. Pokud vás lákají spíše exotičtější suroviny, pak se s námi vydejte na cestu do Asie – naučte se vařit populární jídla s nudlemi, podlehněte voňavému kouzlu koření chai nebo s námi stylově oslavte příchod roku ohnivého Kohouta. Apetit, napsáno s chutí.