Na uzenou polévku, oblíbenou položku jídelníčku našich babiček, jsme skoro zapomněli – nastal čas ji vzkřísit! Polévka s uzeným kolenem zasytí a zahřeje. Vývar plný chuti, šťavnatého masa a kořenové zeleniny tvoří dokonalou kombinaci pro oběd či večeři.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1532 kcal
- Bílkoviny 65 g
- Sacharidy 126 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
- Jak nakoupit uzené maso, abyste si nepřinesli domů vodu Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/1
S prvním číslem roku 2017 zvládnete oslavit nejen Silvestra, ale i začátek nového roku a začátek toho čínského. Vykročte s námi do nového roku pravou nohou a vydejte se po cestě plné originálních a chutných receptů, ověřených tipů a triků odkoukaných od odborníků. Slibujeme, že v naší společnosti bude rok 2017 opět lahodný a nabitý nápady! Připravte třeba silvestrovský mejdan pro přátele a kromě skvělého jídla je překvapte ještě neobvyklými a efektními želé panáky. Zamilujte si staronovou hvězdu kulinárního nebe – kapustu! Téhle fotogenické krásce věštíme velkou budoucnost. Pokud vás lákají spíše exotičtější suroviny, pak se s námi vydejte na cestu do Asie – naučte se vařit populární jídla s nudlemi, podlehněte voňavému kouzlu koření chai nebo s námi stylově oslavte příchod roku ohnivého Kohouta. Apetit, napsáno s chutí.