Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
2,7 (15x)
12. 10. 2015
Pečené rizoto s houbami


Velmi snadné
< 20 min
2,7 (15x)

Máte-li čerstvé nebo mražené hříbky z lesa, určitě jim dejte přednost před žampiony. Chuť rizota bude bohatší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na žampiony

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2642 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 358 g
  • Tuky 85 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Pečené rizoto s houbami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Zelený chřest

Kvíz: Maruška šla pro jahody ke dvanácti měsíčkům, ale stálo to za to? Kdo se orientuje v sezónách, pochutná si víc!

Jedno ze základních pravidel zdravého stravování bývá: jezte sezónní a čerstvé potraviny. Ale doby, kdy Maruška chodila pro jahody ke dvanácti měsíčkům, jsou dávno pryč a my seženeme v běžném obchodě téměř po celý rok chřest i melouny. Můžeme tak lehce ztratit přehled o tom, co jíst v lednu a co v červnu, protože to má právě sezónu. Otestujte v našem kvízu, zda se během roku orientujete v tom, co právě dozrává a je tak ideální pro konzumaci.