Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,1 (9x)
3. 8. 2016
Rajské rizoto s kuřetem & krevetami
Apetit
Rajské rizoto s kuřetem & krevetami
Apetit


Snadné
< 20 min
4,1 (9x)

Hrnec plný skvělých chutí a vůní


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 541 kcal
  • Bílkoviny 47 g
  • Sacharidy 65.25 g
  • Tuky 7.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

20250326_Polévka_žurek_foto-1.jpg

Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem

Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům národní polské kuchyně, ale svou oblibu si našla i u nás. V některých regionech se servíruje stylově ve vydlabaném bochníku chleba a zdobí se vařeným vejcem a pažitkou. Jak si žurek připravit doma krok za krokem?