Neobyčejně variabilní polévka: záleží jen na vás, jakou sezonní zeleninu použijete. Jemné nakrájení a osmahnutí na másle krásně zvýrazní chuť. Pestrá zeleninová polévka je hravé využití jarní zeleniny, kterou máte právě doma.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 265.5 kcal
- Bílkoviny 11.75 g
- Sacharidy 31.25 g
- Tuky 6.25 g
Postup přípravy
- Jak vylepšit vývar nebo zeleninovou polévku? Vsaďte na snadné domácí nudle Co přidat do polévky, aby byla sytější? Tipy na domácí zavářky, nudle, nočky a sypání
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006