Nejlépe v hmoždíři smícháme stroužky česneku, kořeny koriandru a chilli papričky a vytvoříme pastu.
V pánvi rozpálíme dvě lžícíce oleje, ztlumíme a přidáme pastu. Tu restujeme dokuď se pořádně nerozvoní veškeré ingredience. Poté přidáme kuřecí maso a restujeme. Jakmile se nám maso zatáhne přidáme rybí a ústřicovou omáčku, cukr a kuřecí vývar. Necháváme probublávat ve vzniklé šťávě.
Přidáme čerstvé bazalkové listy a plátky chilli popř. feferonky. Stáhneme z ohně a necháme dojít.
Na závěr ozdobíme orestovanými bazalkovými listy. Podáváme s rýží případně s čínskými nudlemi.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 879.75 kcal
- Bílkoviny 58.25 g
- Sacharidy 119.5 g
- Tuky 14.5 g