Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
3,7 (93x)
19. 5. 2016
Pljeskavica
Apetit
Pljeskavica
Apetit


Snadné
< 50 min
3,7 (93x)

Pljeskavica je superrychlá a jednoduchá. Nejlepší je opečená na grilovací pánvi nebo na plátu. Pokud ji budete grilovat nad ohněm, je lepší ji zabalit do alobalu, aby maso zůstalo pěkně šťavnaté. Balkánská pljeskavica je tradičně podávaná s ajvarem a bramborovou přílohou. Vyzkoušejte náš recept na pljeskavicu a rázem se ve vzpomínkách přenesete k pobřeží Jaderského moře.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 kousků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 332.8 kcal
  • Bílkoviny 35 g
  • Sacharidy 0.1 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(93 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čevabčiči podle Pohlreicha

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články