Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,5 (49x)
19. 5. 2016
Čevabčiči
Apetit
Čevabčiči
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,5 (49x)

Receptů na tradiční čevabčiči existuje na Balkáně nepřeberné množství. Důležité je masovou směs nepřekořenit – výslednou dokonalou chuť tvoří jednoduché přísady. Maso zůstane šťavnaté a nadýchané díky minerálce a troše jedlé sody. Čevabčiči opečte na grilu, ale můžete je také připravit v troubě. Podávejte je v pita chlebu, nebo na hospodský způsob s vařenými brambory, hořčicí a cibulí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 232.25 kcal
  • Bílkoviny 27.25 g
  • Sacharidy 5.25 g
  • Tuky 11.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čevabčiči podle Pohlreicha

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva