Receptů na tradiční čevabčiči existuje na Balkáně nepřeberné množství. Důležité je masovou směs nepřekořenit – výslednou dokonalou chuť tvoří jednoduché přísady. Maso zůstane šťavnaté a nadýchané díky minerálce a troše jedlé sody. Čevabčiči opečte na grilu, ale můžete je také připravit v troubě. Podávejte je v pita chlebu, nebo na hospodský způsob s vařenými brambory, hořčicí a cibulí.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 232.25 kcal
- Bílkoviny 27.25 g
- Sacharidy 5.25 g
- Tuky 11.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva