Tuhle polévku v její domovině podávají v horku, ale stejně skvěle zafunguje i v chladných dnech českého podzimu. Je totiž hustá, sytá a hřejivá.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2131 kcal
- Bílkoviny 102 g
- Sacharidy 352 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/9
Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.