Jsou skvělé horké, právě vytažené z trouby, ale pokud zbudou, hodí se i jako svačina na druhý den.
Suroviny
Na 16 kousků
Suroviny
Na 16 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2018 kcal
- Bílkoviny 106 g
- Sacharidy 81 g
- Tuky 137 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/9
Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.