Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (34x)
3. 9. 2018
Finská rybí polévka
Apetit
Finská rybí polévka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (34x)

Finové své národní polévce říkají lohikeitto a využívají v ní nejlepší suroviny, které jejich země nabízí: kopr, brambory a lososa. Finská rybí polévka z lososa je si vaši pozornost rozhodně zaslouží... Už jen tím, jak nádherně vypadá – a co teprve ta chuť?


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3072 kcal
  • Bílkoviny 162 g
  • Sacharidy 235 g
  • Tuky 153 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články