0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou

Pomazánka z uzené makrely
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou

4.4/5 Počet hodnocení: 34
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 614 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 19 g
Tuky 37 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Může být rybičková pomazánka jednodušší?

Suroviny

makrela 200 g
uzená
lučina Jogurtina
jarní cibulka 3 ks
nasekaná
sůl
pepř
citronová šťáva

Postup

1

Makrelu promíchejte s lučinou.

2

Podle chuti osolte a opepřete a dolaďte citronovou šťávou.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

Andrea Cigánková

Luxusní.

Jana Češpivová

Výborná, už ji mám v sobě. Díky lučině není těžká

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč