Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (45x)
18. 7. 2014
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou
Apetit
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (45x)

Může být rybičková pomazánka jednodušší? Vždyť na náš recept vám stačí jen čtyři ingredience. Rybí pomazánka z makrely má krémovou chuť a je plná bílkovin. Nejlépe si rozumí s čerstvým pečivem, ale také ji můžete nabírat špalíčky z mrkve, papriky nebo řapíkatého celeru. Připravte si ji také jako pomazánku na chlebíčky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 153.5 kcal
  • Bílkoviny 12.75 g
  • Sacharidy 4.75 g
  • Tuky 9.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Pstruh po mlynářsku

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme pro vás šest receptů, díky kterým zjistíte, že pstruh zvládne tradiční i moderní úpravy na jedničku.