0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9 / 5. Počet hodnocení: 35
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 381 kcal
Bílkoviny 48 g
Sacharidy 19 g
Tuky 13 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.

Suroviny

majonéza 1 PL
jogurt bílý 1 PL
tuňák (konzerva) 180 g
v olivovém oleji, nedbale okapaný
mrkev 50 g
strouhaná
celer 50 g
strouhaný
jarní cibulka 2 ks
najemno nasekaná
citronová štáva
podle chuti
pepř
podle chuti
sůl
podle chuti

1 V míse všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit