Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,4 (12x)
7. 5. 2020
Pruhovaný dort s mašlí
Apetitonline.cz
Pruhovaný dort s mašlí
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
4,4 (12x)

Vypadá opravdu efektně a přitom je to vlastně ‚jen‘ velká roláda. Parádní kabátek zajistí dvojbarevný krém a o pomyslnou korunu se postará sladká mašle z domácího fondánu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 18 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 18 cm

Na roládový korpus

Na máslový krém

Na fondánovou mašli

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8839 kcal
  • Bílkoviny 234 g
  • Sacharidy 748 g
  • Tuky 533 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/6

Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Punčový dort od Myšáka

Milované retro: punčové řezy v klasické podobě i exkluzivní verze z cukrárny Myšák

Punčové řezy jsou klasika českých cukráren. Musí být správně vlhké a hrát pestrými barvami. O svůj osvědčený recept se s námi podělila food stylistka Apetitu Milena Volfová. Chcete-li punčáku propůjčit punc výjimečnosti, připravte rovnou punčový dort. Při hledání nejlepšího receptu jsme se obrátili na cukráře Lukáše Pohla z pražské cukrárny Myšák. Tamní punčák je totiž vyhlášený široko daleko.