0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rajčatová polévka s kapary

Rajčatová polévka s kapary

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1942 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 347 g
Tuky 5 g
Vláknina 81 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jako od italské mámy

Suroviny

olivový olej
cibule 1 ks
pokrájená nadrobno
balzamikový ocet 1 PL
třtinový cukr 2 PL
rajčatová passata - pyré 750 ml
vývar kuřecí 250 ml
konzerva, slité
kapary 1 PL
oregano 2 PL
čerstvé

V hrnci na lžíci olivového oleje opékejte dvě až tři minuty cibuli, pokrájenou nadrobno. Přidejte lžíci balzamikového octa, 2 lžíce třinového cukru a vařte minutu. Vlijte 750 ml rajčatového pyré (například Passata od Valfrutty) a 250 ml kuřecího vývaru. Přiveďte k varu a vařte deset minut. Pak do polévky vmíchejte 400g konzervu bílých fazolí, slitých. Mezitím v malé pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte lžíci olivového oleje, vsypte lžíci kaparů, 2 lžíce čerstvého oregana a jednu minutu smažte. Nechte okapat. Podávejte ozdobené kapary a oreganem, případně hoblinami parmazánu.

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč