Dopřejte si lahodnou chut Francie. Křupavé těsto a šťavnatá rajčate. To je rajčatový koláč tarte provenciale. Naučíme vás variantu od šéfkuchaře. Povrch tohtot provensálského koláče typicky tvoří pouze rajčata, která se dusí na olivovém oleji spolu s cibulí, česnekem a oreganem, až se odpaří tekutina a směs zhoustne.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
NA TĚSTO
NA NÁPLŇ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 511 kcal
- Bílkoviny 10.5 g
- Sacharidy 52 g
- Tuky 26 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Rajčatový koláč Tarte Provençale podle šéfkuchaře Davida Kaliny